Vårt företag

Vi är en begravningsbyrå med rötterna i tradition, men med en stark växtkraft framåt; mot nya möjligheter och lösningar. Med stor nyfikenhet och hög förändringsbenäget drivs vi av en passion för att utveckla och förbättra våra tjänster, alltid med hög kvalitet och stor professionalism.

Vi är ett värderingsstyrt bolag med mycket värme, familjär känsla och korta beslutsvägar. Våra värderingar ’omtanke med värme’, ’kvalitet’, ’det lilla extra’ och ’tillit’ genomsyrar allt vi gör – allt från våra kundmöten och leverantörskontakter till våra interna samarbeten och lokala samhällsengagemang.

Kinds Begravningsbyrå etablerades 1962 och vi har i flera generationer fått förtroende att hjälpa våra kunder med begravningar, bouppteckningar och familjejuridik. I bolagsgruppen ingår våra två begravningsbyråer, Kinds Begravningsbyrå och Västbo Begravningsbyrå, samt familjejuristbolaget Kinds Juridik. Vi är auktoriserade boutredare och medlemmar i Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer. Våra kontor finns i Gislaved, Smålandsstenar och Svenljunga och vår verksamhet bedrivs även i Hestra, Reftele och Burseryd med omnejd.

Gislaved

Svenljunga