Årets julklapp

Samboavtal - 1595kr

Allt fler lever i samboförhållanden men många saknar kunskap om vad som gäller rent juridiskt. Det är stor skillnad mellan att vara gift och sambo och många vet inte hur orättvist det kan bli och upplevas vid en separation.
Visste du till exempel att om du och din sambo skaffar en bostad för gemensamt bruk säger sambolagen att värdet av den ska delas lika vid en separation. Det spelar inte någon roll vem som står på lånet, kontraktet eller vem som lagt in kontantinsatsen.

Testamente - 1595kr

Genom att skriva ett testamente underlättar du för dina anhöriga och undviker överraskningar och oklarheter i framtiden. Med ett testamente kan du se till att de du vill ska ärva dig också gör det.

Ett testamente är en persons yttersta vilja och en handling som innehåller instruktioner om arvet och vem eller vilka som ska ärva. Det kan upprättas när som helst och kan även ändras när man så önskar. Vi hjälper till med allt som rör testamente och ser till att det upprättas på ett korrekt sätt. Vi förvarar det också åt dig och ser till att du kan revidera det när det än blir nödvändigt.

Gåvobrev - 1595kr

Ett gåvobrev behöver du när du vill ge bort något värdefullt, exempelvis en fastighet eller en del därav, då gåvobrevet blir den handling som man söker lagfart på, eller en större summa pengar till ditt barnbarn. Med ett gåvobrev kan du bland annat skriva in villkor som skapar trygghet för mottagaren eller bestämma att gåvan inte ska vara förskott på arv.

Beställ presentkort här

  • Priset inkluderar 1h konsultation, ange vilket samboavtal, testamente eller gåvobrev
  • Uppge ditt namn, adress och telefonnummer
  • Vem är presentkortet till?
  • Presentkortet levereras till dig inom 3 arbetsdagar.
  • Presentkortet är giltigt i 1år fr o m 2019-01-01

Beställ här